onsdag, november 08, 2006

Frostiga förbindelser

Frostiga förbindelser lever inte bara på vintern. De frodas även mitt i sommaren. Kanske till och med växer en aning sommartid.

Frostiga förbindelser behöver inte enbart vara när frosten växer på sig och bildar nya frostrosor. Frosten kan finnas varstans... och ingen går säker. Mitt i det man traskar på i godan ro med sitt liv så kan det bli frost, maskineriet kärvar ihop av kölden. Slutar kanske fungera...

Frostiga förbindelser kan drabba ung som gammal. Liten som stor, kraftig som smal... Ofta vet man inte om att det kommer frost rullande mot en, osynligt... för att rätt som det är bli fullt synlig och kännbar. Andra gånger kan man misstänka att det kommer att infinna sig frostläge. Någon enstaka gång går frosten att avvärja... med mycken värme.

Men inte alla vill värma bort frosten. Vissa vill frysa till ännu mer och önskar till och med att helvetet frös till is. De lever av frost!

Frost är lite lömskt och ännu lömskare i frostiga förbindelser. Kylslagna relationer gör ingen gott och lever av frosten gör bara de som är stelfrusna och insnöade.

Frost kan vara vackert säger du... men inte den frost som jag känt på. Den har köldbränt mig lite här och där. Skadorna sitter ännu kvar, dock i mindre omfattning nu.

Frost och frostiga förbindelser är bara vackert ute i naturen om vintern.

© Snöprinsessan

Inga kommentarer: